Om oss

diva tandklinik

Diva Tandklinik

Diva Tandklinik en modern tandklinik som sätter patienten i fokus


Diva Tandklinik grundades år 2016 och är belägen i Göteborg. Vi är en tandklinik som strävar efter att våra patienter ska känna sig väl omhändertagna oavsett ålder. Hos oss så får du en heltäckande service och alla tänder är välkomna hos Diva Tandklinik. Vi hjälper våra patienter med tandvård, akuta tandbesvär, tandestetik och injektions behandlingar. Läs mer om oss och våra behandlingar här.

diva tandklinik - om oss

Hos oss på Diva Tandklinik kan du som patient förvänta dig en ren och fräsch miljö. Om du som patient upplever att du är tandvårdsrädd så kan du vara lugn. Diva Tandklinik har patienten i fokus och ser till så att alla kan få en lugn och smärtfri tandvård.

Behöver du konsultation?

Har du frågor om våra behandlingar och behöver konsultation? Tveka inte att höra av dig till oss. Våra specialister lyssnar och besvarar alla dina funderingar och förväntningar, stora som små.

Denna sajten använder cookies för att förbättra upplevelsen för dig som användare. Genom att använda sajten godkänner du detta.  Läs mer om vår cookie policy här